Troslojni paketi

http://www.parket-petrina.hr/files/pages/1633/GE2010_NOVI_GE_parketi-troslojni.jpg

 

 

 

 

 

Podna obloga od drveta sastavljena od tri sloja. Jednostavno se montira - plivajući sa click suhomontažnim načinom spajanja.

  • Plivajući način montaže skraćuje vrijeme potrebno za polaganje. Suhomontažni način montiranja osigurava jednostavno i čisto polaganje parketa po kojem možete gaziti odmah nakon završetka posla.
  • Parket možete polagati i na klasičan način lijepljenjem cijelom dužinom na podlogu, jer postoje troslojni parketi koji su proizvedeni sa tzv. utor-perom.

                                                       Troslojni parketi se po sastavu dijele na:
                                                       1. trilamelni (brodski pod)
                                                       2. jednolamelni (seljački pod)
                                                       3. fineline

KARAKTERISTIKE:
praktičan, trajan, odgovarajuće debljine, lakiran ili uljen više puta i jako otporan na habanje. Gornji sloj parketa je brušen i lakiran sedam puta (akrilni kit, osnovni sloj laka, ekološki odgovarajući akrilni lak s dodatnom UV zaštitom) ili zaštićen prirodnim uljem. Gornji plemeniti sloj parketa je dovoljne debljine da ga možete brusiti i obnavljati nekoliko puta i pri tom parket ne gubi svoju ljepotu i trajnost.

Klasifikacija parketa u odnosu na izgled gornje površine: Select, Natur, Rustik.

http://www.parket-petrina.hr/files/pages/1633/parket-troslojni.jpg  http://www.parket-petrina.hr/files/pages/1633/jj.jpg  http://www.parket-petrina.hr/files/pages/1633/1parket_troslojni_hrast_select.jpg
Hrast extra      Hrast rustik      Hrast select


http://www.parket-petrina.hr/files/pages/1633/tumblr_lyuce3PWkH1qck2mdo1_r2_400.gif