MISIJA

 

http://www.parket-petrina.hr/files/pages/1613/animation-gif-15.gifOsnovani smo 1993. godine. Od samog početka bavimo se izradom, održavanjem, zaštitom i ugradnjom podova visoke kvalitete te uređenjem i dizajnom interijera stambenih i poslovnih objekata visokogradnje. Vremenom smo se kompletirali prodajno-izložbenim salonom sa svim potrebnim materijalima za ugradnju parketa. 

Po pristupačnim cijenama naša firma klijentima nudi dvoslojne i troslojne parkete, laminate, masivne parkete, seljačke podove, egzotične podove te parkete od hrasta, bagrema, javora, jasena, oraha, bukve, trešnje i sotalih vrsta drveta.

Sve manje, srednje i veće upite naš tim visokokvalificiranih majstora realizira na području Splita, Splitsko-dalmatinske županije i okolice sa suvremenom tehnologijom i opremom za ugradnju.

Parket se vrlo jednostavno čisti, ne udomljuje razne alergene i prašinu, vremenom postaje sve ljepši, a tijekom godina uporabe moguće ga je uvijek iznova obnavljati.

 


VIZIJA

 

Nudimo vam savjete i dajemo inspiracije za uređenje interijera vašeg obiteljskog doma, poslovnog prostora, trgovine ili ugostiteljskog objekta.

Također, imamo ljepila, premaze, lakove, boje i ostale materijale visoke kvalitete, a radimo i decking - vanjske drvene terase. Kontaktirajte nas i uvjerite se da smo najbolji! 

U našem salonu ćemo Vam pomoći da odaberete odgovarajuću podnu oblogu i dodatne materijale. Posjetite nas!  

Kod nas možete potražiti savjete vezane uz završnu obradu i održavanje podova, a naši parketari Vam mogu ponuditi kvalitetnu i stručnu montažu.

Iza nas je stotina zadovoljnih klijenata, postani i ti jedan od njih! 

 

Ako nas sretneš u prometu, svirni! ;-)

 

 

 

 

Fotografije na web stranici su često iz različitih internet izvora, simbolične i ne moraju u potpunosti odgovoarati originalnom izgledu.
Za više informacija kontaktirajte naše prodavače.